Overby fortsætter i Blokhus FC

Den stærke venstre kant, Christian Overby, forlænger sin kontrakt med Blokhus FC og følger således klubbens anfører Peter Tranberg, der også netop har forlænget sin kontrakt.

Christian Overby har vist sig som en af efterårets helt store profiler i Blokhus FC og i 2. division vest, hvor en række overbevisende præstationer har bidraget til klubbens succes i toppen af tabellen og endvidere har skabt interesse fra andre klubber - bl.a. på Superliga niveau.

- Christian har været en rigtig vigtig spiller for os i indeværende sæson og vi er derfor meget glade for, at han nu fortsætter i klubben. Christian er netop vendt hjem fra en prøvetræning i Silkeborg IF, hvor han fik mulighed for at prøve sig af på landets højeste niveau. Jeg ved Christian efterlod et meget positivt indtryk, selvom opholdet ikke blev til en kontrakt i denne omgang, fortæller Blokhus FC direktør Mogens Andersen, som samtidig også glæder sig over at Blokhus FC kan være med til at udvikle spillere til landets højeste niveau.

- Med ambitioner om at være tophold i 2. division, vil vi selvfølgelig gerne beholde vores bedste spillere, men vi er også bevidste om ikke at stå i vejen for vores spillere hvis de får mulighed for at prøve kræfter med et højere niveau. Jeg anser det som en kvalitetsstempling af klubben, at vi kan udvikle spillere, der kan komme i betragtning til landets højeste niveau.

Christian Overby har forlænget sin kontrakt med Blokhus FC frem til 30. juni 2012.


Seneste nyt

fra Nordjylland