Overfaldsmand eftersøges

Foto: TV2/Nord

Den mand, der onsdag overfaldt en kvinde ved Color Lines terminal i Hirtshals, er stadig på fri fod. Politiet håber nu, at nordjyderne kan hjælpe med informationer om gårsdagens røveri.

Den røver, der onsdag slog en 19-årig kvinde med en sten for derefter at stjæle hendes håndtaske, er stadig på fri fod.

Kvinden var på vej fra Hirtshals midtby, hvor hun havde handlet, og tilbage til Color Lines terminal, hvor hun skulle med færgen. Hun stoppede for at ryge en cigaret, og fornemmede så en person tæt på.
Da hun vendte sig om, for at se, hvad det var, fik hun et slag i hovedet.

Da manden løb væk med tasken, satte kvinden efter ham i løb, men da gerningsmanden løb ind i en baggård, tør hun ikke følge efter ham, og hun vender derfor tilbage til terminalen på havnen, hvor hun slår alarm. Det oplyser Peter Skovbak, der er Vicepolitikommissær ved Hjørring Politi.

Den unge kvinde beskriver gerningsmanden som 25-30 år. Han var 170 til 175 centimeter høj og spinkel af bygning. Kvinden husker, at gerningsmanden har lyst kommunefarvet hår, og at han muligvis bar en blå hue eller hætte. Manden bar desuden en sort jakke og mørke bukser.

Nordjyllands Politi vil gerne høre fra borgere, der har set manden, eller som har andre informationer i sagen. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord