Overlæge vinder musikpris

Det var en glad overlæge, der i dag mødte TV2 Nords reporter i Aalborg. Foto: TV2 Nord

Per Thorgaard, overlæge på Aalborg Universitetshospital, vandt i går aftes en pris til Danish Music Awards. Han vandt i kategorien årets ide.

Det er aldrig sket før, og det lyder højst usædvanligt, at en overlæge vinder en pris til Danish Music Awards. Det er ikke desto mindre det, der skete i går, da overlæge på Aalborg Universitetshospital, Per Thorgaard, løb med prisen i kategorien årets ide.

- Jeg har det super godt. Det var fedt og rigtig dejligt, og man må jo sige, at det er temmelig usædvanligt, når en overlæge vinder en pris til Music Awards, siger Per Thorgaard.

Per Thorgaard har været en af hovedarkitekterne bag, at region Nordjylland har indført musik i alle sine ambulancer for at afstresse patienterne. Det er den ide, der i går blev belønnet ved DMA.

Showet hylder normalt Danmarks ypperste musikere. På trods af det noget uvante selskab så havde overlægen ingen problemer med at snakke med stjernerne.

- Jeg sad med dem alle sammen og var til fest med dem alle bagefter. Vi snakkede og hyggede. Jeg tror da også, de tænkte, hvad jeg lavede der, men det var bare helt fantastisk, og det gik rigtig godt, fortæller Per Thorgaard.