Overraskende point til Team Vesthimmerland

Team Vesthimmerlands håndboldherrer sikrede sig i aftes højest overraskende uafgjort mod topholdet Odder Håndbold.

Et stopfyldt Idrætscenter Østermarken i Aars var sendt i aftes vidner til et sandt drama i herrenes 1. division i håndbold, da Team Vesthimmerland spillede 37 - 37 mod topholder og oprykningsfavoritterne fra Odder Håndbold.

Team Vesthimmerland spillede 20 flotte minutter i første halvleg og var foran 11 - 10, inden holdet fik en længere scoringspause og måtte gå til pausen bagud 19 -13.

Efter pausen kom hjemmeholdet ud som skudt ud af en kanon. Meget mere aggresivt i forsvaret og flere flotte redninger af både Michael Svenstrup og Dennis Nytoft i målet, betød at holdet fik kontakt.

Men først i de allersidste sekunder nåede hjemmeholdet helt op og fik ét point. Lidt malurt i bægeret kom dog i de sidste sekunder, da topscorer Lars Jacobsen forhindrede Odder Håndbold i at give bolden op. Det koster ham et rødt kort og minimum én dags karantæne.

Trods det røde kort var der stor jubel blandt spillerne hos Team Vesthimmerlands oprykkere efter kampen, som næsten føltes som en sejr.

Inden herrerne gik i gang sikrede Team Vesthimmerlands damer i 2. division sig en sikker pligtsejr over Tjørring på 25 - 16. En sejr, der kom i hus trods en sløv indsats, hvor holdet brændte alt, alt for mange chancer.