Overvågningsbilleder: Pistolrøver fra Brønderslev efterlyses

00:53

Foto: Nordjyllands Politi

1 af 2

Nordjyllands Politi offentliggør overvågningsbilleder fra bankrøveriet mod Nordea tirsdag.

Den bankrøver der tirsdag løb ind i Nordea i Brønderslev og med en pistol truede personalet til at udlevere kontanter efterlyses nu af Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi har offentliggjort billeder og video af røveren samt en lydfil fra banken.

- Han taler gebrokkent engelsk og kan ikke finde de rigtige ord, så det er et spor, vi har at gå efter, fortæller politikommissær Jens Møller Søgaard fra lokalpolitiet i Frederikshavn.

- Derudover er vi interesserede i at folk ser hans bukser. Det er sorte joggingbusker med en hvis stribe, men den slutter lige under knæet og det er altså anderledes end man oftest ser, siger han videre.

Røveren gik fra banken i retning mod byens gågade og selvom Nordjyllands Politi var hurtigt på stedet og massivt til stede i de efterfølgende timer er det altså ikke lykkedes at finde gerningsmanden.

Han beskrives som lyshåret, mellem 170 og 175 centimeter høj og var iført en sort vindjakke, sorte joggingbukser med hvis stribe og sorte sko. Han havde en hætte over hovedet og en støvmaske for ansigtet. På hænderne bar han hvide hansker og så gik han rundt med en sort plasticpose.

Henvendelser i sagen modtager Nordjyllands Politi på telefon 114.

Flere nyheder fra TV2 Nord