OW Bunker-investorer kan melde sig til gruppesøgsmål

Private investorer, der tabte penge på det nordjyske selskab OW Bunkers konkurs i 2014, kan nu melde sig til et gruppesøgsmål.

Foreningen OW Bunker-Investorer har fået fri proces til at føre sagen mod kapitalfonden Altor og den tidligere ledelse i OW Bunker.

Dermed kan alle de private investorer, der investerede i OW Bunker fra børsnoteringen i foråret 2014 og frem til den 3. juni 2014 være med i søgsmålet uden at skulle stille økonomisk sikkerhed i forbindelse med sagen.

Det betyder, at retssagen kan køre uden økonomisk risiko for investorerne. Det glæder formand for Dansk Aktionærforening Niels Mengel.

- Vi har siden 2014 kæmpet for at forsvare de private investorers rettigheder i denne sag, hvor vi klart mener, at både kapitalfonden, ledelsen og udvalgte rådgivere svigtede deres forpligtelser og på falske forudsætninger solgte aktier til private investorer. Vi har nu fået Civilstyrelsens opbakning til, at der er tale om en principiel sag, der kan belyse, hvilke pligter selskaberne har, når de går på børsen, udtaler han i en pressemeddelelse

De investorer, der ønsker at tilmelde sig gruppesøgsmålet, skal melde sig inden den 29. juni.

Formanden for foreningen OW Bunker-Investor forventer, at Østre Landsret tidligst har en endelig dom klar i efteråret 2020. 


Seneste nyt

fra Nordjylland