OW Bunker vurderer sig selv til 5,5 milliarder

Foto: Pressefoto: Kasper Palsnov

Nørresundbyvirksomheden går på børsen 2. april.

Når næsten 20 millioner aktier i OW Bunker kommer i handlen på Nasdaq OMX i København kan Nørresundby-virksomheden, der er blandt markedslederne indenfor handel med skibsbrændstof ende med at være 5,5 milliarder værd.

Det kan også gå både værre og bedre. 5,5 milliarder vil være virksomhedens værdi, hvis handlen følger forudsigelserne i det prospekt der er offentliggjort tirsdag.

Heri skriver OW Bunker at op mod 916.667 nye aktier i en udbudsperiode fra 20. marts til 1. april vil blive solgt til mellem 120 og 150 kroner stykket. Et nyudbud, som vil give OW Bunker et procenue i omegnen af 110 millioner kroner.

- På baggrund af mange års solid og lønsom vækst har OW Bunker udviklet sig til en af verdens førende uafhængige distributører af skibsbrændstof. Vi vurderer, at det er det rette tidspunkt for OW Bunker til at tage dette vigtige næste skridt og invitere nye aktionærer til at deltage i selskabets fortsatte udviklinger og succes, siger Søren Johansen, der er næstformand i OW Bunkers bestyrelse.

Flere nyheder fra TV2 Nord