P-bøde sætter fortsat sindene i kog

En parkeringsbøde i et brudepars bil foran rådhuset i Hjørring har pustet til ilden mellem Parkeringskontrol Nord i Aalborg og Hjørring Kommune med borgmester Arne Boelt (S) i spidsen.

Det skriver Nordjyske.dk

Det i forvejen ikke specielt hjertelige samarbejde mellem Hjørring Kommune og Parkeringskontrol Nord bliver igen sat på prøve. Borgmester Arne Boelt har i de seneste dage været ude og kritisere Parkeringskontrol Nord efter et brudepar i weekenden fik en parkeringsbøde i forruden af deres bil, som holdt klar til at tage imod dem foran rådhuset i Hjørring, mens de blev viet inde på rådhuset.

Borgmesteren melder nu ud, at han er så frustreret over situationen med parkeringskontrollen i Hjørring, at han er klar til at drøfte med byrådet, om kommunen skal købe sig ud af aftalen med Parkeringskontrol Nord. En aftale, som eller er opsagt fra nytår.

- Vi må bare konstatere, at Parkeringskontrol Nord er blevet en ren pengemaskine, og det er sådan, det er, siger borgmesteren til nordjyske.dk

Ifølge P4 Nordjylland har situationen sat sit præg på parkeringsvagterne, der arbejder i Hjørring. Fagforeningen FOA, der repræsenterer parkeringsvagterne, fortæller, at vagterne føler sig under pres.

- Folk har sagt til parkeringsvagterne: "I kan se vores borgmester er imod jer. Nu ryger i snart ud," siger Peter Ottosen, der er formand for teknik og servicesektoren i FOA til P4 Nordjylland.


Seneste nyt

fra Nordjylland