På sygebesøg hos Orla Hav

TV2/Nord besøgte til formiddag Orla Hav på hans sygeleje på Aalborg Sygehus.

I lørdags styrtede den nordjyske folketingspolitiker på sin cykel. Styrtet var så alvorligt, at det medførte ni brækkede ribben og et brækket kraveben. Siden styrtet har Orla Hav ligget på sygehuset.

- Jeg har det efter omstændighederne udmærket, men jeg har jo ondt, og jeg skal ikke gøre ret mange forkerte bevægelser, så får jeg meget ondt, fortæller Orla Hav

Selvom styrtet var alvorligt nok, kunne det have været gået meget værre. Heldigvis havde Orla Hav fulgt sin gamle partifælle Poul Nyrups eksempel, og havde iført sig en cykelhjelm. Hjelmen reddede formentligt Orla Hav fra at få en alvorlig hovedskade.

- Kan der ikke komme andet positivt ud af det forløb, jeg har været igennem, så kan jeg forhåbentligt komme et klart budskab om, at cykelhjelm, det handler altså ikke om at se smart ud. Det handler om at passe på sig selv.

Hvornår Orla Hav kommer hjem fra sygehuset, og hvornår han er klar til at vende tilbage til sin plads i folketinget, vil han lade lægerne om at vurdere. Indtil da vikarierer Per Husted for Orla Hav i Folketinget.

Du kan tage med på sygebesøg hos Orla Hav i TV2/Nords udsendelse klokken 19.30


Seneste nyt

fra Nordjylland