På trods af 11. plads: AaB med stor selvtillid inden søndag

Søndag eftermiddag spiller AaB på hjemmebane mod Lyngby Boldklub, og træner Morten Wieghorst lader sig ikke kue af sæsonens skuffende start.

I morgen, søndag, har AaB gode muligheder for at forbedre deres placering i Superligaen, når de tørner sammen mod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park.

På trods af en 11. plads i ligaen og en masse uafgjorte kampe har cheftræner Morgen Wieghorst endnu store forhåbninger til sæsonen, fortæller han i en pressemeddelelse lørdag. 

- Både vi og Lyngby er inde i en positiv periode med forbedringer såvel præstations- som pointmæssigt, og selvom holdene kender hinandens respektive styrker og svagheder, så forventer jeg en seværdig oplevelse på Aalborg Portland Park, siger Morten Wieghorst og fortsætter.

- En sejr søndag vil gøre en stor forskel for os, og de tre point går vi selvfølgelig helhjertet efter, men det er også i bevidstheden om, at Lyngby er meget stærke i sine omstillinger.

Udover muligheden for at rykke frem i tabellen, kan AaB's forsvarsspiller Kasper Pedersen glæde sig over muligheden for at jubilæere for AaB med 100 kampe - hvis han kommer på banen.

Ukampdygtige hos AaB er anfører Rasmus Würtz, viceanfører Kasper Risgård, Marco Ramkilde, Bardhec Bytyqi og Michael Lansing.

Kampen begynder klokken 14.00 på Aalborg Portland Park.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab to kroner per tilskuer på hjemmebane til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 47.650 kroner.


Seneste nyt

fra Nordjylland