To påvirkede bilister standset uden kørekort

Politiet standsede natten til tirsdag to bilister, som var påvirkede af henholdsvis narko og spiritus. Foto: Kim Haugaard/Scanpix

Natten til tirsdag standsede Nordjyllands Politi en spirituspåvirket og en narkopåvirket bilist. Ingen af dem kunne fremvise et kørekort.

En 36-årig bilist i Nørresundby havde nok regnet med at kunne snige sig ubemærket hjem natten til tirsdag, men sådan gik det ikke. På Frederik Raschs Vej blev han rutinemæssigt standset af politiet, som gerne ville se et kørekort. Det kunne han dog ikke fremvise, da han ikke havde et.

Derefter fik han lov at puste i alkometeret, som slog ud, og han blev derfor taget med til politigården i Aalborg. I mandens inderlomme blev desuden fundet et par poser, hvori der havde været kokain.

Nordjyllands Politi var dog ikke færdige med at standse påvirkede bilister den nat. På Kvisselvej i Strandby standsede en patrulje en 31-årig bilist til en rutinekontrol. Betjentene kunne tydeligt se, at manden var påvirket af stoffer, og han fik en tur til politigården, hvor der skulle tages en blodprøve.

Heller ikke denne bilist, en 31-årig mand, kunne fremvise et kørekort. Han var nemlig frakendt førerretten. Han sigtes for at køre uden kørekort og i narkopåvirket tilstand.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord