Pandrup-poter lover smæk for skillingen

Der er fyldt med nordjyder i det program der i dag blev præsenteret forud for påskens boksestævne i Aalborg.

Brian Brix og Kasper Bruun, to knægte fra Pandrup med boksning som deres fælles passion. Deres mision ved påskens boksestævne i Aalborghallen er dog vidt forskellige.

- Jeg har trænet hårdt i to uger op til det her. Det bliver mit sidste DM, da jeg falder for aldersgrænsen. Men jeg er topmotiveret, den sidste chance skal give guld, siger Brian Brix der stiller op ved letvægt, hvor han som jysk mester er direkte i semifinalen.

Kasper Bruun har allerede en stribe kampe som professionel bag sig. Fælles for dem er, at de ikke er bokset i Nordjylland. Derfor ser den tidligere topdanser frem til sin første kamp som professionel på den rigtige hjemmebane.

- Det bliver superfedt. Det er det der lige kan give det sidste, hvis man er presset i en kamp. Så jeg håber der kommer rigtig mange tilskuere, en flok fra Pandrup kan jeg med garanti love, siger Kasper Bruun med et skævt smil.

Bruun er en del af det nyetablerede Euro Event, hvor fire danske boksere er tilknyttet. Det er de fire der skal levere den professionelle underholdning lørdag aften. Og hos firmaets promotor håber man at nordjyderne tager arrangementet til sig.

- Tilskuerne for et event i eventen. De får det bedste fra amatørerne og så vores nyetablerede stald af boksere. Der skal nok blive smæk for skillingen, bedre start på en lørdag aften får man vel næppe, siger Allan Back fra Euro Event.

Du kan se boksestævnet direkte på det nye TV2 Nord både lørdag den 7- og søndag den 8.april.


Seneste nyt

fra Nordjylland