Partihop koster Morten Bo Bertelsen tillidsposter

Morten Bo Bertelsen har siddet i kommunalbestyrelsen i Thisted i 2002. Foto: Arkiv TV2/Nord

Den 7. februar hoppede Morten Bo Bertelsen, der er medlem af kommunalbestyrelsen i Thisted, fra Socialdemokraterne til SF. Det koster ham nu tilllidsposter.

Den 7. februar besluttede kommunalbestyrelsesmedlem i Thisted kommune at skifte parti. Han hopper fra socialdemokraterne til SF på grund af den overordnede politiske linje, der bliver lagt fra Christianborg, ikke længere er en, han kan stå inde for. 

Skiftet koster nu Morten Bo Bertelsen tillidsposter, det blev besluttet ved et kommunalbestyrelsesmøde tirsdag aften. 

Morten Bo Bertelsen udtræder af bestyrelsen for affaldsselskabet Thyra, hvor han afløses af Peter Skriver Nielsen. Ulla Vestergaard overtager hans plads i Hanstholm Industristøtte. Ole Christensen tager pladsen i repræsentantskaber for HNG Naturgas A/S og Arnold Lassen bliver delegeret til KL's topmøde. Ida Pedersen overtager pladsen i kommunesamarbejdet KKR, det skriver Limfjord Update. 

Indstillingen om skift i posterne i kommunalbestyrelsen blev vedtaget og kun en stemte imod. Dansk Folkepartis Ib Poulsen mente principielt, at Morten Bo Bertelsen skulle være trådt ud af kommunalbestyrelsen i stedet for at skifte parti. 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord