Frederikshavners geniale brugtbilsannonce hitter på nettet

For den nette sum af bare 5000 kroner kan man erhverve sig det, frederikshavnske Jakob betegner som "Bilernes B.S. Christiansen".

 

Allerede i indledningen af sin noget uortodokse annonce præsenterer Jakob fra Frederikshavn sin røde Toyota Corolla fra 1993 som "Bilernes B.S. Christiansen".

Meningen må vist være, at man som ejer af denne bil kommer til at leve lidt på kanten - for trods en perlerække af virkelig gode argumenter for at købe bilen for den nette sum af bare 5000 kroner døjer Corollaen både med at bremse og låse. Blandt andet.

Det afholder dog ikke frederikshavnske Jakob fra at lovprise bilen i alle dens herligheder og genvordigheder i en annonce på BilGalleri.dk, som på nuværende tidspunkt er blevet set over 28.000 gange på bare tre dage.

Blandt andet skriver Jakob, at man kan forvente at spare enorme summer på restaurantbesøg og benzinforbrug til små, romantiske køreture under stjernerne - "for enhver Tinderdate vil simpelthen løbe væk i skræk og rædsel."

Og så bliver man nødt til at kravle ind gennem bagagerummet for at få adgang til førersædet, når bilen først er låst. Årsagen? Begge låse er såmænd slidt godt og grundigt ned.

Det har nu ikke afholdt tyveknægte fra at forsøge at stikke af med pragteksemplaret inden for japansk bilkunst. Hele to gange er bilen forsøgt stjålet på trods af det faktum, at den ifølge sælgeren lyder som et F16-fly, der letter, hver gang man drejer.

Derudover er bremserne en lærestreg for samtlige 18-årige snothvalpe i landet, og Corollaen er hurtig nok til at indløse både et klip i kørekortet og en afbetalingsordning hos Rigspolitet, skriver Jakob.

Frederikshavneren slutter sin annonce med ordene: 

- 


Du spørger måske dig selv nu: “Jamen, Jakob. Hvordan kan du dog sælge sådan et fantastisk stykke værktøj?”.

Svaret er enkelt. Jeg har simpelthen mit liv for kært, skriver Jakob og tilbyder sig selv som tekstforfatter, hvis andre har et produkt, der skal sælges.

Hele annoncen kan læses på BilGalleri.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland