Kvinder vrimler til premiere på erotisk film

Hjørring Biocenter havde onsdag aften besøg af 225 kvinder, der alle havde købt billet til gallapremieren på Fifty Shades Darker.

Onsdag aften var det ekstra hot i Hjørring Biocenter. Filmen "Fifty Shades Darker", der er baseret på de erotiske bøger Fifty Shades of Grey, havde gallapremiere.

 

- Jeg tror, at filmene er så populære, fordi mange kvinder egentlig drømmer om en mand som Christian Grey i Fifty Shades. Han er mystisk og  vild. Jeg har også læst bøgerne to gange, og er vilde med dem. Sexscenerne er beskrevet rigtig godt, og det er spændende, lyder det fra en af de mange kvinder, der er med til premieren i Hjørring.

 

Biografchefen har heller aldrig oplevet noget lignende. Billetterne til gallapremieren på Fifty Shades Darker blev revet væk.

- Det gik helt fantastisk, da vi skulle sælger billetterne til gallapremieren, ja vi så nærmest koncerttilstande. Billetterne blev sat til salg klokken 12 og 12.08 var de alle solgt, fortæller Benny Bruun, der er direktør i Hjørring Biocenter.

I morgen er der danmarkspremiere, hvor 500 billetter til filmen også allerede er solgt i Hjørring Biocenter.

Bøgerne har gået deres sejrsgang over hele verden, siden de først blev udgivet i 2011. Det er blevet til en trilogi om det seksuelle forhold mellem den meget karismatiske og velhavende forretningsmand Christian Grey og den unge 21-årige litteraturstudende Anastasia Steele. Forholdet udvikler sig dampende, da de begiver sig ud i et seksuelt forhold med bondage med den rige forretningsmand som gentlemanden, der elsker at dominere, og studinen, der gerne lader sig dominere.

Bøgerne har efter sigende boostet salget af bondageprodukter hos landets sexforretninger. Især er salget af blindfoldes, bindereb, håndjern og piske steget voldsomt i takt med bøgernes succes.


Seneste nyt

fra Nordjylland