Aalborg erobrer førstepladsen med vigtig udesejr

Aalborg indtager førstepladsen i slutspillets gruppe 1, efter søndagens udesejr over KIF Kolding-København.

KIF Kolding-København tog imod Aalborg søndag eftermiddag i deres første kamp i slutspillet. Det tidligere mesterhold gik i slutspillet uden point, og det var derfor vigtigt for at få point på hjemmebane mod søndagens modstander.

Der blev gået til stålet fra første fløjt, og efter tre minutter havde dommerne allerede haft det gule kort fremme tre gange.

Det blev generelt en fysisk og ikke mindst tæt første halvleg, og holdene kunne derfor også gå til pause ved stillingen 13-13.

Fra anden halvlegs start var billedet samme, men som kampen skred frem fik gæsterne slået et lille hul til KIF, og med ti minutter tilbage var Aalborg foran med tre mål.

Hjemmeholdet blev dog ved med at kæmpe, hvor særligt Fabio Chiffua ledte an med 10 scoringer i kampen.

Anstrengelser bar frugt, og KIF fik næsten indhentet Aalborg mod slutningen af kampen. Fem minutter før tid reducerede Konstantin Igropulo således til 25-26, og så kunne hjemmeholdet endnu engang lugte sejren.

Tættere på kom hjemmeholdet dog ikke, og Aalborg tog dermed en vigtig udesejr på 27-29.

Med resultatet går Aalborg i front i gruppe 1 med fire point, mens KIF forbliver på sidstepladsen uden et eneste.