Aalborg Håndbold fik en lussing i pokalsemifinalen

GOG er finaleklar i pokalturneringen efter en intens fight mod Aalborg, som endte med fynsk sejr på 32-23.

Semifinalen blev sidste stop for Aalborg Håndbold i årets pokalturnering, hvor de lørdag eftermiddag blev slået eftertrykkeligt ud af GOG. Fynboerne førte kampen igennem, men trak for alvor fra, da nordjyderne blev præsenteret for et rødt kort i anden halvleg.

Stillingen var 17-14, da René Antonsen røg op i det røde felt og skubbede til Niclas Kirkeløkke, som han mente overspillede i forbindelse med en tackling fra aalborgenseren.

Derfra trak Kirkeløkke og GOG fra – og så endte fynboerne med at vinde med ni mål, 32-23.

Fynboerne havde også momentum i første halvleg, hvor de trak fra midtvejs og tvang Aalborg-træner Aron Kristjansson til at trække sit timeout-kort op ad lommen ved stillingen 11-7.

Det hjalp lidt for nordjyderne, men de haltede stadig efter GOG’erne, der anført af 22-årige Lasse Møller og 21-årige Frederik Clausen var foran med tre mål ved pausen.

De unge bagspillere stod for hver tre af fynboernes 15 scoringer.

Imens måtte aalborgenserne trække på 31-årige Søren Pedersen i målet – og takke ham for, at de ikke var længere bagud efter de første 30 minutter.

Med nederlaget på ni mål må Aalborg Håndbold drømme videre om den pokaltitel, de endnu har til gode at vinde, mens GOG altså er videre til finalen og skal forsøge at spille klubbens niende pokaltitel i hus.