Aalborg-målmand er optimistisk trods anden hjernerystelse

I samarbejde med tv2.dk

Ikke siden februar har Aalborg Håndbolds Søren Westphal været i aktion. Han tror dog fortsat på at kunne gøre comeback.

Mens Aalborg Håndbold sluttede sæsonen af med et mesterskab, måtte en af holdets målmand slutte sæsonen med at kigge på.

Søren Westphal har i de sidste fire måneder været væk fra håndboldbanen efter hans anden hjernerystelse i denne sæson.

- Det har været noget mere kompliceret med den anden hjernerystelse. Ved den første havde jeg kun hovedpine. Denne gang er jeg også blevet ramt af tinnitus, og jeg har mistet noget af synet på det ene øje.

- Behandlingerne af de ting spænder lidt ben for hinanden, og derfor har det taget længere tid at komme tilbage denne gang, siger Westphal til Nordjyske og fortæller, at det dog går fremad.

Westphal er langt fra den eneste målmand, som har døjet med hjernerystelser i den danske liga. Tal fra 'Kontra' har tidligere vist, at antallet af hjernerystelser er tårnhøje i forhold til nabolandene i Norden, og det bekymrer Westphals arbjedsgiver, Jan Larsen.

- Det er et kæmpe problem, fordi en målmand er så vigtig en person på et hold. At han måske sidder ude i en længere periode, det er meget kritisk for en klub. Det er trist, men selvfølgelig allermest for spilleren selv, siger Aalborg-direktøren.

Westphal kom til Aalborg Håndbold i 2014. Forinden spillede han i KIF Kolding København.

Flere nyheder fra TV2 Nord