Aalborg-profil skælder ud på dommer: - Han spiller dum

Foto: Henning Bagger, Scanpix

I samarbejde med tv2.dk

Aalborg-spillerne er rasende over, at de ikke fik ekstra sekunder til at sikre sig en sejr over GOG i slutspillet.

Der var i den grad dramatik, da Aalborg og GOG spillede uafgjort i slutspillet søndag aften. Efter at have været bagud med fire mål små fem minutter før tid fik Aalborg-spillerne kæmpet sig tilbage på 25-25 og havde sågar chancen for at vinde kampen, da de havde kampens sidste angreb.

Her fik Aalborg tildelt et frikast af dommerparret Daniel Krause-Kjær og Nicklas M. Pedersen, men tidspunktet som haluret blev stoppet på, skabte heftige diskussioner efterfølgende.

- Han stopper jo tiden med tre sekunder tilbage, og så lader han tiden gå ud. Og så står han der og spiller fucking dum. Det er jo en tragedie, lød det fra en rasende Sander Sagosen i sekunderne efter slutfløjtet.

Aalborg-spillerne mente, at de skulle have haft flere sekunder, så de kunne nå at lave en aflevering, men i stedet måtte de skyde direkte på mål på frikastet. Her lykkedes det ikke Sander Sagosen at score.

- Jeg synes jo, at han stopper tiden og så går der to-tre sekunder, hvorefter hornet lyder. At der ikke er en der oppe ved tidtagerbordet magter at trykke på en knap, hvor der står stop, det er virkelig frustrerende, når vi kæmper vores røv ud af laser i 60 minutter, siger Aalborg-spiller René Antonsen og fortsætter:

- Jeg synes ikke det er for meget at forlange, at han skal trykke på stopknappen, når dommerne stopper tiden.

I den modsatte lejr var der til gengæld ingen sympati fra GOG-træner Jakob Larsen.

- Tiden går ud. Det er såre simpelt. Jøndal står dernede med bolden, men behøver jo ikke at flytte sig. De skal jo selv hente bolden, og han gør ikke noget for at obstruere det.

- Han står stille, og så må de jo tage den væk fra ham. Sådan er det bare. Man kan ikke stoppe tiden på grund af, at de skal have fat i bolden, siger Jakob Larsen.

Med resultatet 25-25 topper GOG stadigvæk gruppen med syv point. Skjern og Aalborg har begge fem point, inden Skjern senere søndag møder KIF Kolding København.