Aalborg slår KIF og er kun én sejr fra DM-semifinale

Aalborg Håndbold kan selv afgøre, om klubben skal i DM-semifinalen. Det står klart efter torsdagens sejr over KIF Kolding København.

Det var kun Aalborg Håndbold, der havde noget at spille for i torsdagens kamp i slutspillets gruppe A mod KIF Kolding København.

Mens nordjyderne kunne skimte en DM-semifinale i horisonten, havde KIF Kolding København-spillerne udspillet deres chancer i slutspillet.

Det kunne dog ikke sådan lige ses på banen, hvor nordjyderne alligevel endte med at hive en sejr på 26-22 hjem. Dermed er de blot én sejr fra DM-semifinalen.

De to hold fulgtes egentlig pænt ad i kampens begyndelse, hvor begge havde svært ved at score. Efter de første 30 minutters spil stod der således 10-10. Det skyldtes især godt målmandsspil i begge ender.

Efter pausen kom Aalborg dog hurtigt i front med to mål, og som halvlegen skred frem udbyggede hjemmeholdet kun den føring, så det endte med en sejr på fire mål.

Med sejren er Aalborg Håndbold nu nummer to i slutspilsgruppen med syv point. Samme pointantal har GOG på tredjepladsen.

For at være helt sikker på en plads i semifinalen, skal Aalborg derfor slå gruppens førerhold, Skjern, i den sidste kamp i slutspillet.

Den spilles søndag aften kl. 18:30.