Der er ingen finale til Aalborg Håndbold

Semifinalen blev endestationen for Aalborg Håndbold, hvor de måtte se sig slået af Bjerringbro-Silkeborg med 32-28.

Der var meget på spil i den anden DM-semifinale mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg. Første kamp havde BSV vundet, og dermed havde Aalborg kniven for struben for at tvinge semifinaleserien ud i en tredje og afgørende kamp.

Det lykkedes ikke for Aalborg. I en intens semifinale var BSV stærkest og vandt 32-28.

Fra begyndelsen var kampens betydning tydelig at se på banen. Kampen bøde flere gange på skærmydsler mellem spillere fra de to hold, og ved tvivlsomme kendelser var holdene straks over dommerparret Mads D. Hermann og Jesper Madsen.

I anden halvleg fik BSV og Søren Rasmussen i målet bedre fat, og det gav dem luft til Aalborg. Hurtigt kom udeholdet komfortabelt foran, og ved stillingen 17-23 blev udsigten til finalepladsen endnu lysere for BSV. Her fik Aalborgs store profil Martin Larsen sin tredje to-minutters udvisning og dermed et rødt kort.

Aalborg kom aldrig igen fra modgangen, og med en varm Nikolaj Øris (ni mål på 10 forsøg), der blev ved med at score for BSV, endte det med at blive en komfortabel BSV-sejr.