Glæd jer: Sommerlige temperaturer har kurs mod Nordjylland

Vi går en uge i møde der kan byde på de højeste temperaturer vi hidtil har set i år

Den forlængede Store Bededags-weekend har bragt både varme og tordenbyger med sig, og der er heldigvis ikke udsigt til at det varme majvejr forsvinder lige foreløbigt.

Derimod kan vi se frem mod nogle dage i løbet af ugen, hvor temperaturen nærmer sig de 'magiske' 25 grader. 

Varmen kommer midt på ugen

Først skal vi dog igennem en mandag der starter med regn - men efterfølges af solskin, og temperautrer der kan nå op mellem 15 og 19 graders varme. Dernæst bliver tirsdag en våd affære de fleste steder i landet med regn en stor del af dagen, og kun på den østlige del af Sjælland, samt på Bornholm går man formentlig en tørvejrsdag igennem.

Men allerede onsdag strømmer varm luft op over landet fra syd, og selvom dagen kan starte med regn mod vest, så ser det ud til at det klarer pænt op de fleste steder. 

 
 
Foto: TV 2 Vejret

Temperaturerne kan allerede onsdag nå op mellem 18 og 23 grader, og det er varmere end hvad vi så sidste lørdag, hvor temperaturen nåede 21,6 graders varme i det nordlige Jylland.

Torsdag bliver ugens varmeste dag, og selvom der er usikkerhed om hvorvidt det holder tørt, eller om dagen ender med bulder og brag, så kan man i dagens løb se termometret stige til mellem 20 og 24 graders varme. Det er dog ikke usandsynligt at vi netop kommer over 25 grader, og hvis det sker, så har vi årets første sommerdag.

 
 
Foto: TV 2 Vejret

Vi holder naturligvis øje med det sommerlige vejr her på TV 2 VEJRET de kommende dage. 


Seneste nyt

fra Nordjylland