Kamilla og Christinna venter barn: Det er bare så dejligt

34-årige Kamilla Rytter Juhl indstiller badmintonkarrieren, da hun er gravid.

Den danske badmintonspiller Kamilla Rytter Juhl har spillet sin sidste badmintonkamp.

Den 34-årige nordjyde, der senest har dannet et succesfuldt makkerskab med Christinna Pedersen, indstiller karrieren med omgående virkning på grund af lykkelige omstændigheder.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen danner også par privat. Og i dag kunne de så fortælle omverdenen den nyhed, de har båret på - nemlig at de venter barn.

- Vi glæder os helt vildt, og det er med spænding at vi ser frem til januar, siger Kamilla Rytter Juhl.

- Det er dejligt. Det er også en stor forløsning endelig at få lov til at fortælle jer alle sammen om, at Kamilla hun er blevet gravid, siger Christinna Pedersen.

 

I april i år offentliggjorde Rytter Juhl, at det var slut med karrieren på klubplan. Og nu er det så blevet tid til at smide badmintonketcheren endegyldigt på hylden. Hun har det seneste år trappet ned på træningen.

- Det er egentligt ikke så svært at tage sådan en beslutning, når det er på grund af det her. Så synes jeg egentligt ikke, at det for os har været så svært. Vi har opnået rigtig meget i vores karriere, og vi har mange gange kigget på hinanden og sagt, at det er da også helt vildt alt det, som vi har fået med, og er glade og stolte over det. Så på den måde har det egentligt ikke været så svært, siger Kamilla Rytter Juhl.

Kamilla Rytter Juhl fortæller, at det er lykkedes at blive gravid, efter hun har droslet ned på træningen.

- Vi har jo forsøgt i et lille års tid, og gjort os sådan lidt klar til den her proces. Jeg er begyndt at drosle lidt ned på træningen, og det var også ligesom det, der gjorde, at nu lykkedes det, fortæller Kamilla Rytter Juhl.

Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom, glæder sig på parrets vegne.

- Vi har i mange år været privilegeret med at have en af verdens bedste damedoubler, som har vundet et utal af medaljer til Danmark. De er ubetinget Danmarks bedste damedouble nogensinde, så de kan ikke bare lige erstattes. Så det er både et sportsligt tab og også vemodigt at skulle sige farvel til Kamilla, som har været en del af eliteprogrammet de sidste 15 år - vi kommer i den grad til at savne hende, siger Jens Meibom til TV2.

Kamilla Rytter Juhl kan nu se tilbage på en karriere med mange højdepunkter.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland