Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen havde fem måneder gammel datter med til Royal Run

Parret måtte bære datteren Molly rundt på ruten, men de håber, at hun i fremtiden også får lyst til selv at dyrke sport.

- Når man er til løb, er man normalt mest træt i benene. Men vi er mest trætte i armene af at løfte på Molly. Men det har været så hyggeligt.

Sådan lød det mandag eftermiddag fra den smilende badmintonspiller Kamilla Rytter Juhl.

Hun deltog sammen med kæresten Christinna Pedersen i familiemilen ved Royal Run mandag eftermiddag i Aalborg.

De 1619 meter foregik dog i meget roligt tempo, da de havde deres fem måneder gamle datter Molly med rundt.

- Vi elsker stadig sport og er sportsnørdede. Vi havde også øvet meget, om hun kunne lære gå, men hun nåede det ikke, jokede Christinna Pedersen.

Indstillede karrieren

I marts sidste år vandt parret den succesfulde damedouble All England, der blev deres sidste titel sammen.

Et par måneder efter, i juli, meddelte Kamilla Rytter Juhl, at hun indstillede karrieren, da hun var gravid. Det betød samtidig, at de ikke længere skulle danne par på banen, hvor de igennem flere år havde været en af verdens bedste damedoubler.

I år valgte Christinna Pedersen også at indstille sin internationale karriere efter sit makkerskab på banen med Mathias Christiansen.

 
 
Foto: Simon Johansen

Molly med i badmintonhaller

Ved mållinjen i mandagens Royal Run fortalte parret, at de stadig forsøger at holde sig i form ved at træne på hold, hvor man må have børn med.

Samtidig spurgte TV 2s Mikkel Kryger, om lille Molly så også snart skal have en badmintonsketcher i hånden. Og om det er deres håb, at hun bærer faklen videre.

- Vi håber bare, at hun synes, sport er sjovt. Hun bliver jo født i en sportsfamilie, så hun kommer til at have de første år i nogle forskellige badmintonhaller. Så må vi se, om hun synes, det er skægt. Bliver det en anden sportsgren, må vi jo sætte os ind i det, svarede Kamilla Rytter Juhl.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl fik overrakt deres OL-sølvmedaljer af netop Kronprins Frederik tilbage i 2016.


Seneste nyt

fra Nordjylland