Kvinde død efter at hun faldt over bord i Skagerrak

Kvinden var ombord på et krydstogtskib, der sejlede fra Flåm i Norge til Kiel i Tyskland, da hun faldt i vandet.

En tysk kvinde, som fredag faldt over bord fra et krydstogtskib i Skagerrak, er død.

Det bekræfter vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg over for TV 2.

Den danske søredningstjeneste, der hører under Forsvaret, samlede kvinden op af vandet i Skagerrak kort før klokken 15, oplyste den vagthavende ved Forsvarets Operationscenter til TV 2.

Ifølge det norske medie NRK drejer det sig om en kvinde i 40'erne. Hun var ombord på krydstogtskibet MSC Meraviglia, der skulle sejle fra byen Flåm i det sydvestlige Norge til Kiel i Tyskland. Men kort før klokken 13 indløb et mayday fra skibet.

Skibet befandt sig i norsk ansvarsområde, men da responstiden for de norske redningsmandskaber var væsentlig længere, blev en dansk redningshelikopter sendt afsted fra Aalborg. Det var denne helikopter, der 14.52 samlede kvinden op. Derefter blev kvinden fløjet til Aalborg Universitetshospital.

Nordjyllands Politi har en formodning om, hvem kvinden er, oplyser vagtchefen. Men politiet mangler den endelige identifikation, da det skal gå igennem de tyske myndigheder.

Krydstogtskibet er bygget på et fransk skibsværft og sejlede sin jomfrutur for to år siden. Ifølge rederiets hjemmeside er skibet 315 meter langt, 65 meter højt og har plads til godt 5700 gæster.

Ifølge hjemmesiden Marinetraffic.com sejler krydstogtskibet under maltesisk flag.


Seneste nyt

fra Nordjylland