Kvinde overfaldet med ætsende væske på stisystem

Politiet leder også efter et vidne med en hvid labrador.

En 46-årig kvinde blev tirsdag morgen overfaldet på vej til arbejde, da en mand smed en ukendt væske i ansigtet på hende.

Overfaldet skete mellem klokken 6.00 og 6.20 på et stisystem i Hanstholm i Nordjylland, hvor en mørkklædt mand, som gik i den modsatte retning, pludselig smed noget væske i hovedet på kvinden.

- Hun når at vende hovedet så meget, at det kun rammer siden af hovedet, siger politikommissær Bjørn Bo fra Thisted Politi, der leder efterforskningen af sagen. 

- Men der er ætsninger og tegn på forbrændinger på den ene kind.

Leder efter mand med hvid labrador

Kvinden blev behandlet på Thisted Sygehus, der anbefalede at hun meldte det til politiet. Anmeldelsen løb ind kort før klokken 14, og politiet er derfor "bagud fra start", siger efterforskningslederen.

- Vi vil meget gerne i kontakt med en mand, der luftede en hvid labrador, og som hun mødte kort efter overfaldet, siger Bjørn Bo og forklarer, at den mand muligvis har set gerningsmanden.

Overfaldet skete i den nordlige ende af Bygmarken i Hanstholm. Patruljer har afsøgt området, men har hverken fundet spor af gerningsmand eller den flaske, som væsken var i.

Har du set noget?

Og politiet vil meget gerne snakke med vidner, der ved, hvem hundelufteren er, eller med andre, der har set noget i Bygmarken omkring gerningstidspunktet.

Den 46-årige kvinde har det efter omstændighederne godt og er hjemme igen.

- Hun er selvfølgelig chokeret, men ellers har hun det godt, siger politikommissær Bjørn Bo fra Thisted Politi, der opfordrer vidner, eller andre med oplysninger, til at kontakte politiet på 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland