Håndbold: Martin Larsen skifter til Bundesliga-klub

Den tidligere Aalborg-bagspiller Martin Larsen skal til sommer tørne ud for Bundesligaens sjetteplads, Leipzig.

Til sommer siger Martin Larsen ’au revoir’ til fransk håndbold og ’guten Tag’ til den tyske Bundesliga.

Efter to sæsoner i franske Pays d’Aix skifter han til Leipzig, hvor han bliver genforenet med sin tidligere Aalborg-holdkammerat Patrick Wiesmach. Det skriver den tyske klub på sin hjemmeside.

- Jeg er meget glad for at skifte til SC DHfk Leipzig, da det altid har været en drøm at spille i Bundesligaen, som er den stærkeste liga i verden, siger Martin Larsen.

Bagspilleren var reserve for det danske landshold, der i januar blev verdensmester på hjemmebane, og står noteret for 12 landskampe. Siden VM har han dog ikke været inde omkring landstræner Nikolaj Jacobsens trup.

- Jeg er overbevist om, at det at flytte til Leipzig er det perfekte skridt i min karriere. Klubbens ambitioner er i overensstemmelse med mine egne mål, og jeg håber, at jeg kan opnå noget godt med SC DHfK og dets fantastiske fans, tilføjer han.

Leipzig har fået en god start på denne sæson, hvor de efter ti kampe ligger på sjettepladsen i Bundesligaen med syv sejre. Her ligger de foran blandt andre Füchse Berlin og Magdeburg.


Seneste nyt

fra Nordjylland