Mors-Thy lider sæsonens ottende nederlag i intenst bunddrama

Mors-Thy har stadig ikke vundet en kamp i denne sæson, efter det blev til et 24-27-nederlag mod Lemvig-Thyborøn.

Efter otte kampe er det fortsat ikke lykkedes Mors-Thy Håndbold at få point, efter de lørdag tabte med tre mål til oprykkerne fra Lemvig Thyborøn.

- Der kommer meget fysisk i kampen, og jeg tror, det bliver en hård kamp, sagde Mors Thy-keeper, Søren Pedersen inden kampen.

Og det skulle vise sig at være en meget rammende forudsigelse. For da først dommerne havde fløjtet kampen i gang, var der rigeligt at se til for de to i grønt.

Fra start blev der gået til stålet i begge ender, hvor der blev delt ud af hårde tacklinger, fra tilskuerpladserne blev der delt ud af buh-råb, og fra dommerne blev der delt ud af udvisninger og røde kort i den kogende hal på Mors.

Inden for bare et enkelt minut måtte dommerparret nemlig have det røde kort op af lommen hele to gange. Først var det Mors-Thys Nicolai Spanggaard, der ramte Jørgen Rasmussen i hovedet, efter Lemvig-spilleren var gået imellem en lang aflevering, og i næste angreb udløste endnu en hånd i hovedet et rødt kort mere. Denne gang var det gæsternes Casper Christensen, der måtte tage plads på en af de stole, der er reserveret til udviste spillere.

Samtidig havde hjemmeholdet alvorlige problemer med at spille sig igennem Lemvig-forsvaret, og det kunne ses på måltavlen, som bare viste otte Mors-Thy-mål og et forspring på fire mål til gæsterne efter de første 30 minutters spil.

I anden halvleg var det derimod oprykkerne, der havde svært ved at sætte bolden ind bag en velspillende Søren Pedersen, og med fire hurtige scoringer bringe sig tilbage i kampen.

Mors-Thy kom også helt tæt på til sidst. Men det blev udeholdet, der trak det længste strå og kunne tage to vigtige point med sig fra det dramatiske bundopgør.

Efter nederlaget ligger Mors-Thy fortsat sidst i ligaen, hvor de nu har fem point op til dagens modstandere fra Lemvig.


Seneste nyt

fra Nordjylland