Nordjysk storsvindler tiltalt for sex med mindreårig

En 39-årig nordjyde, der flere gange er blevet dømt for bedrageri, er nu tiltalt for sex med en mindreårig og flere bedragerier.

I over syv måneder har en 39-årig nordjysk mand, der flere gange er blevet dømt for bedragerier i Danmark, siddet varetægtsfænglset i Aalborg.

Nu er den 39-årige, der blev anholdt i maj sidste år, efter at han havde meldt sig selv til en politipatrulje i Fuengirola på Costa del Sol i Spanien, tiltalt for sex med en mindreårig og for flere bedragerier.

Det bekræfter Peter Rask, anklager hos Nordjyllands Politi, over for TV 2.

Anklageskriftet i sagen er blevet forkyndt for den tiltalte, bekræfter hans forsvarer, advokat Søren Beckermann, over for TV 2. Han ønsker ikke at oplyse, hvordan hans klient forholder sig til anklageskriftet.

- Jeg vil ikke kommentere den slags i en sag, hvor der er navneforbud, siger Søren Beckermann til TV 2. Han bekræfter desuden overfor TV2 Nord, at manden er nordjyde. 

Den 39-årige mand valgte i maj sidste år at melde sig selv til politiet i Fuengirola, efter der den 1. februar var blevet udstedt en international arrestordre på ham på baggrund af sigtelser for sex med en mindreårig, røveri og bedrageri.

Efter anholdelsen blev han fløjet til Danmark, hvor han ved et retsmøde ved retten i Aalborg blev fængslet i sagen.

Inden han blev anholdt af politiet i Fuengirola, blev han i december 2016 ved retten i Torremolinos, også på Spaniens solkyst, dømt for at overtræde et polititilhold mod danske Signe Johansen, som bor i Benalmádena ved Torremolinos.

Det forhold er begået i Spanien. De øvrige forhold, den 39-årige nordjyske mand er tiltalt for - skal ifølge TV2s oplysninger alle være begået i Danmark.

Den 39-årige nordjyde er flere gange tidligere blevet dømt for bedrageri i Danmark.

- Han har ødelagt meget for mig og mine børn. Jeg har blandede følelser over, at han nu sidder fængslet i Danmark. Jeg er lettet over, at han ikke længere er på fri fod, men det, at han er fængslet i Danmark, betyder, at mine børn og jeg ikke kan få erstatning for det, han har gjort mod os her, har Signe Johansen tidligere sagt til TV 2.

På fri fod i Spanien trods dom

Den 39-årige blev i sagen i Spanien idømt seks måneders betinget fængsel med en prøvetid på tre år, og kunne altså forlade retten som en fri mand. Få måneder senere blev der udstedt en international arrestordre på den 39-årige, som blev sigtet for sex med en mindreårig, røveri og bedrageri.

Ifølge TV 2s oplysninger er der tale om et enkelt forhold, som omhandler sex med en mindreårig. Det forhold er han nu også tiltalt for, og det drejer sig om, at den 39-årige skal have haft sex med en pige, som på gerningstidspunktet var under 15 år, erfarer TV 2.


Seneste nyt

fra Nordjylland