Fandt kærligheden i tv-show: Ung landmand fra Jerslev er blevet gift

Lørdag blev landmanden Thomas Bertram smedet sammen med sin udkårne på Dronninglund Slot, hvor han første gang var på date med hende.

Det er præcist et år og tre dage siden, at landmanden Thomas Bertram og Nicoline Grim mødte hinanden første gang.

Det skete under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed', hvor den dengang 28-årige landmand havde inviteret fire kvinder på speeddate på Dronninglund Slot i Vendsyssel.

Til sidst valgte han Nicoline Grim og gik på knæ med en tom æske som symbol på, at han ønskede at dele sin fremtid med hende – og nok godt kunne finde resten af æskens indhold på et tidspunkt.

quote Jeg synes, det var sådan en smuk historie at kunne fortælle, når vi engang får børn og børnebørn.

Nicoline Bertram

Nu har landmanden givet Nicoline sit ja og den ring, der gør hende til fru Bertram.

Lørdag 25. maj er parret blevet gift på Dronninglund Slot, hvor det hele begyndte.

- I mine øjne er det meget meget romantisk, sagde bruden til TV 2 forud for brylluppet.

\nThomas Bertram har været på knæ to gange. Første gang så man i 'Landmand søger kærlighed', hvor landmanden gav Nicoline en symbolsk æske uden indhold. I december friede han så på et hotelophold. \n
\nThomas Bertram har været på knæ to gange. Første gang så man i 'Landmand søger kærlighed', hvor landmanden gav Nicoline en symbolsk æske uden indhold. I december friede han så på et hotelophold. \n
Foto: Blu / TV 2

Bookede slottet før frieri

Allerede efter speeddaten i maj sidste år viste Thomas Bertram de fire kvinder rundt på Dronninglund Slot. Her spurgte han dem, om stedet var bryllups-værdigt, hvis det skulle komme så vidt.

Og det mente Nicoline Bertram, selvom hun dog havde forestillet sig, at hun skulle giftes i Svinninge Kirke på Nordvestsjælland, hvor hun er døbt og konfirmeret.

- Jeg synes, det var sådan en smuk historie at kunne fortælle, når vi engang får børn og børnebørn, siger Nicoline Bertram.

Thomas Bertram tøvede da heller ikke med at sikre sig de idylliske rammer for brylluppet, da det viste sig, at han og Nicoline blev gladere og gladere for hinanden.

Thomas Bertram driver et landbrug med økologiske grise, mens Nicoline Bertram har fået job på et plejecenter i Brønderslev.
Thomas Bertram driver et landbrug med økologiske grise, mens Nicoline Bertram har fået job på et plejecenter i Brønderslev.
Foto: Privat

Allerede inden han friede til sin kæreste i december, ringede han til Dronninglund Slot for at høre, om de havde hul i kalenderen omkring et års tid efter parrets første møde.

Thomas Bertram har været på knæ to gange. Første gang så man i 'Landmand søger kærlighed', hvor landmanden gav Nicoline en symbolsk æske uden indhold. I december friede han så på et hotelophold. Foto: Blu / TV 2

På det tidspunkt var mange af datoerne i maj allerede optaget.

- Og så måtte jeg jo booke med det samme. Hvis hun ikke sagde ja, kunne jeg bare afmelde det igen. Det var værre, hvis der ikke var plads, siger han.

Menu med sovs

Siden har parret brugt tiden på planlægningen af den store dag, som løber af stablen i dag, lørdag 25. maj.

Parret blev viet klokken 14.30 i Dronninglund Kirke. Efter vielsen holdt de reception i det lokale, hvor de sad overfor hinanden for første gang til speeddaten.

Lørdag aften har de inviteret 102 gæster til bryllupsfest på slottet, hvor menuen blandt andet består af porchetta med "sovs, der hænger fast på kartoflerne".

Til natmad serveres der smørrebrød, som man kan blive mæt af.

- Der er jo landbrugsfolk med til brylluppet, og efter jeg har lært Thomas at kende, har jeg også fundet ud af, hvor meget sådan nogle spiser. Så der skal være mad nok, lød det fra 29-årige Nicoline Bertram inden brylluppet.

- Nu må vi se, hvad der sker

Hun flyttede fra Holbæk til Thomas Bertrams gård i Jerslev nær Brønderslev i slutningen af september sidste år, og deres omgangskreds har da også påtalt, at de er gået hurtigt frem.

Men at Nicoline og Thomas Bertram ville få fart på, har de vidst helt fra begyndelsen.

Thomas Bertram driver et landbrug med økologiske grise, mens Nicoline Bertram har fået job på et plejecenter i Brønderslev. Foto: Privat

Under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' var Thomas Bertram nemlig ganske klar i mælet om, at han gerne vil gerne have børn, før han fyldte 30. Til gengæld ville Nicoline gerne giftes, før parret fik børn.

- Og Thomas bliver 30 år i marts 2020, så vi kunne jo selv begynde at regne, siger hun.

- Det er nu ikke kun det, datoen er baseret på. Men det er da dejligt, at vi er nået hertil på et år, supplerer Thomas Bertram.

Nu hvor de er blevet mand og kone, er parret dog indstillet på at tage resten af aftalen, som det kommer.

- Man skal ikke joke med det, som sker på naturens vegne. Nu tager vi det stille og roligt, og så må vi se, hvad der sker, siger Nicoline Bertram.

Thomas Bertram og Nicoline Grim mødte hinanden under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed'. Nu er de blevet gift.
Thomas Bertram og Nicoline Grim mødte hinanden under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed'. Nu er de blevet gift.
Foto: Privatfoto / TV 2

 


Seneste nyt

fra Nordjylland