Blotter fanget på kamera: Politiet beder om hjælp

En kvinde hev resolut sin telefon frem og tog et billede af blotter på stranden ved Klitmøller. Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix

En blotter begyndte torsdag at onanere foran en kvinde på stranden i Klitmøller, indtil hun fandt sin telefon frem og tog et billede.

I samarbejde med TV MIDTVEST

En kvinde fik sig torsdag en ubehagelig oplevelse på stranden ved Klitmøller, da en mand blottede sig for hende. Det fortæller lokalpolitiet i Thisted. 

Hun lå og solbadede på stranden, da en nøgen mand kom gående forbi. Herefter gik han op i klitterne bag kvinden, og kiggede ned på hende.

Det forsøgte hun at ignorere, men det pludselig meget svært. Manden gik nemlig tættere på kvinden – omkring fire meter fra hende – og begyndte at onanere foran hende.

Beskrivelse af manden

  • 50-58 år
  • 180-185cm høj
  • Almindelig kropsbygning
  • Vesteuropæisk af udseende
  • Lys i huden
  • Kort brunt hår

Derfor fandt hun sin telefon frem, hvilket fik manden til at stikke af. Hun nåede dog at tage et billede af manden bagfra.

Politiet har dog stadig brug for hjælp til at finde manden.

- Vi kunne godt tænke os at høre, om der er andre, der har været udsat for det. Hvis han er gået nøgen rundt på parkeringspladsen eller sat sig ind i en bil. Så kunne vi selvfølgelig godt tænke os et registreringsnummer, siger Bo Bjørn, politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted.

Blufærdighedskrænkelsen skete ud for Trøjborgvej i Klitmøller.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Forsiden lige nu