Campingpladsejer efter dødsbrand: - Jeg har det ikke godt med det

01:35

Lørdag aften brændte en 63-årig kvinde inde i en campingvogn på campingplads i Hvalpsund.

I samarbejde med TV MIDTVEST

Indehaveren af Hvalpsund Familie Camping har det ikke godt med nattens ulykke.

Klokken var lidt i ti lørdag aften, da Peter Johansen opdagede, at der var ild i to af campingvognene på hans campingplads, Hvalpsund Familie Camping.

Læs også Brand i campingvogn på nordjysk campingplads: 63-årige kvinde brændt inde

- Pludselig hører vi nogle lyde, som ikke skal være her. Så går min kone ud og ser ud af vinduet, at der er ildebrand, og så farer vi ud, forklarer han.

Mens beboerne i den ene campingvogn fik reddet sig selv ud, så omkom en 63-årig kvinde fra Viborg i den anden. Hendes mand havde været på besøg hos nogle venner og var på vej hjem, da branden opstod.

Årsagen til branden er dog endnu ukendt.

- Det er kun gisninger, så det vil vi ikke udtale os om, før vi er helt sikre på, hvad de tekniske undersøgelser viser, så vi har konkret, hvad der er sket, siger Per Jørgensen, vagtchef, Nordjyllands Politi.

00:13 Luk video

Taler med hinanden

På campingpladsen i Hvalpsund har både Peter Johansen og de andre beboere i dag brugt meget tid på at bearbejde nattens begivenheder.

- Vi har snakket med nogen, og vi har snakket med lejrchefen, så det hjælper lidt på det, siger Lis Pedersen fra Stevnstrup.

- De er rigtig gode til at hjælpe hinanden og få talt om de her ting, som er sket. Det har de også gjort i dag, men jeg har det selvfølgelig ikke ret godt med det. Det har jeg ikke, siger Peter Johansen.

Kvindens mand blev indlagt på sygehuset, hvor han bliver behandlet for chok.

Flere nyheder fra TV2 Nord