Cirkus dropper telt i stormen: - Vi vil ikke sætte nogen i fare

For første gang nogensinde er cirkus Mascot nødt til at lade teltet blive liggende på jorden og i stedet rykke ind i en ridehal.

Et cirkustelt og en storm er ikke den bedste kombination. Godt nok er der stormpæle i Cirkus Mascots telt, men af sikkerhedsmæssige årsager kommer aftenens forestilling i Thisted ikke til at foregå i teltet, som det plejer.

quote Vi vil ikke udsætte hverken publikum eller medarbejdere for fare, og der er også nogle begrænsninger for, hvor slemt vejr, vi må sætte teltet op i.

Daniel Deleuran, cirkusdirektør

- Vi vil ikke udsætte hverken publikum eller medarbejdere for fare, og der er også nogle begrænsninger for, hvor slemt vejr, vi må sætte teltet op i, siger cirkusdirektør Daniel Deleuran.

Da der for et par dage siden kom meldinger om storm, begyndte cirkusset at undersøge de alternative muligheder, så forestillingen ikke skulle aflyses.

Thisted Rideskole har fine forhold, og der er masser af plads rundt om ridehallen, så derfor faldt valget her på.

- Vi rykker alt indmaden fra teltet ind i hallen. Scenen bliver lidt anderledes, og vores luftakrobat kan ikke optræde, fordi vi har noget i toppen af teltet, som ikke kan flyttes med ind i hallen, men ellers er der ikke de store ændringer, siger cirkusdirektøren

Aldrig sket før

Det er første gang i de 25 år, som cirkusset har eksisteret, at en forestilling bliver flyttet fra teltet og ind i en bygning.

- Vi har nogle vinterforestillinger, som selvfølgelig er indendørs, men det er første gang, den store forestilling rykker ind. Det har jeg det fint med, siger Daniel Deleuran.

Til aftenens forestilling, der begynder kl. 17, er der solgt 200 billetter. Der er plads til 270.

Cirkus Mascot rejser rundt i landet og giver forestillinger fra april til september. Denne weekend er den sidste i denne sæson. Cirkusset har i år 25 års jubilæum.

 
 
Foto: Cirkus Mascot

 


Seneste nyt

fra Nordjylland