Faldt på brættet: Skuffet Steinfath måtte nøjes med 8. plads

Casper Steinfath måtte se sig slået, da han faldt på brættet. Foto: Thomas Stender

I samarbejde med TV MIDTVEST

Det gik slet ikke som planlagt for padlesurferen Casper Steinfath i New York.

Han havde sat næsen op efter meget mere, da han lørdag eftermiddag lokal tid deltog på den lange distance på World Tourens andet stop i New York. Men det blev kun til en 8. plads.

Da startsignalet lød til de 10 kilometer rundt om Frihedsgudinden, gled den 25-årige padlesurfer fra Klitmøller Casper Steinfath på sit bræt. Det resulterede i, at han endte på ryggen og tabte mere end 20 meter til førerfeltet.

Læs også Casper Steinfath skriver historie: Har padlet til Norge

- Min start kunne ikke være ret meget værre. Jeg faldt ned på ryggen og så bare feltet sprinte væk. Jeg kæmpede hårdt, men jeg fik aldrig lukket hullet. Det er super irriterende, men det er med til at sætte ild i mig til sprinten på tirsdag, siger Casper Steinfath i en pressemeddelelse fra New York.

Vil være den bedste

Casper Steinfath er ellers ankommet til New York med det mål, at han vil føre verdensranglisten, når han er færdig på tirsdag.

Den mulighed findes dog stadig, da han på nuværende tidspunkt er nummer tre på listen, og stadig har kort afstand til nummer et og to.

- Jeg tager dagens skuffelse med videre i konkurrencen og vender nederlaget til noget positivt. Jeg ved, hvad jeg skal blive bedre til, og så giver dagens resultat mig bare endnu mere lyst, energi og power til at give gas i sprinten, siger Casper Steinfath.

Flere nyheder fra TV2 Nord