Fiskeskipper beklager nu trusler mod folketingspolitiker

Uforbeholden Facebook-undskyldning til DFs fiskeriordfører Ib Poulsen.

Fiskeskipper Benny Rasmussen fra Hanstholm beklager og undskylder nu i et Facebook-opslag sine udtalelser overfor Dansk Folkepartis folketingsmedlem, Ib Poulsen.

Ifølge Ib Poulsen selv skulle Benny Rasmussen have truet ham med regulere tæsk, hvis han møder frem til jubilæumsfesten, som lørdag aften markerer 50-året for indvielsen af Hanstholm Havn.

- Fiskeskipper Benny Rasmussen, der ejer "Lingbank", sagde til mig, at jeg risikerer at få tæsk, hvis jeg dukker op til festen, fortæller Ib Poulsen til Nordjyske.dk  

Nu beklager fiskeren så udtalelsen på Facebook- profilen "HM 379 LINGBANK".

- Jeg vil gerne beklage og undskylde ordlyden i den udtalelse, jeg er kommet med over for Ib Poulsen. Det var bestemt ikke gennemtænkt, skriver Benny Rasmussen.

Han har efterfølgende taget kontakt til Ib Poulsen og givet ham en uforbeholden undskyldning.

- Ib og jeg er måske ikke enige om alt, men han er naturligvis altid velkommen i Hanstholm, og til en snak om fiskeri ombord på vores båd. Ingen bør føle sig truet af hverken mig eller nogen andre, lyder ordlyden i opslaget.

Truslerne mod Ib Poulsen skulle være blevet fremsat tidligere fredag, hvor Ib Poulsen deltog i den officielle markering af Hanstholm Havns 50 års jubilæum. 

Se Facebook-opslaget fra fiskeskipper Benny Rasmussen her:

Facebook-opslaget med undskyldningen til Ib Poulsen.
Facebook-opslaget med undskyldningen til Ib Poulsen.
Foto: TV Midtvest

Seneste nyt

fra Nordjylland