Gardermysteriet: Pung så pludselig dagens lys efter 21 år

Historien om den forsvundne pung var i virkeligheden en kærlighedshistorie.

Den forsvandt ned bag en håndtørrer på toilettet, og så blev den glemt.

Sådan startede den bemærkelsesværdige historie om en pung, der kun indeholdte to halvtredsøre og en krøllet kvittering på en flaske Fanta til 7 kroner og 50 øre.

På Fantaens pris kan man allerede regne ud, at det ikke ligefrem er fornylig, at pungen blev væk fra sin ejer. Og det er det heller ikke. Fantaen blev nemlig købt i oktober 1996.

Men nu er pungen kommet hjem - 21 år efter at den forsvandt.

Det er ved at være en del år siden, at Agger Tange Feriecenter sidst fik renoveret sine toiletter, men nu var det altså tid til, at den gamle håndtørrer fra firserne skulle ud.

De blev dog overraskede, da de løsnede den gamle håndtørrer fra væggen.

- Da den faldt ned på gulvet troede jeg bare, at nu ville det hele indholdet falde ud af håndtørren. Men det var så bare en pung, griner Allan Christiansen, der er forpagter hos Agger Tange Feriecenter.

Udover den gamle kvittering og småpengene var der også et billede af en ung garder i pungen. Og ham besluttede Agger Tange Feriecenter sig for at finde, så pungen kunne komme hjem til sin ejermand. De lavede derfor et opslag på Facebook.

Den unge garder blev heldigvis hurtigt fundet, og selvom han egentlig havde glemt sin pung, så blev han glad for at få den igen.

- Det er mig, fortæller Jens Ole Børgesen, som garderen altså hedder, med et stort smil.

Han havde i 1996 været i Agger med sin kæreste.

- Vi var meget nyforelskede, og så skinnede solen bare lidt ekstra på os den dag, og vi var lidt ekstra glade for hinanden, og så måtte vi jo lige være lidt kærlige ved hinanden, og det kom så til at foregå inde på Agger Tange, fortæller han TV MIDTVEST med et glimt i øjet.

Han tror selv, at pungen endte bag håndtørreren, fordi han havde lagt den på den og så ikke havde opdaget, at den var faldet om bagved.

- Jeg har haft tankerne et helt andet sted. Og så har jeg lykkeligt glemt den igen, siger han og smiler.

Det er ikke fordi at de aldrig gør rent på toiletterne på Agger Tange Feriecenter. De havde bare ikke en grund til at tage håndtørren ned før nu.

- Det er ikke sådan nogle, som man lige skifter, forklarer Allan Christiansen.

Der er dog sket meget i pungens fravær.

Siden 1996 har garderen fået ejet firma og så er han blev gift med den samme kæreste, som han besøgte feriecenteret med på den omtalte solskinsdag. De har i dag hele fem børn.

- Vi har været så glade for hinanden og opbygget vores liv sammen, fortæller garderen, der tydeligvis stadig er forelsket i sin kæreste så mange år efter, siger Jens Ole Børgesen.


Seneste nyt

fra Nordjylland