Hus i Thy sat til salg for 29.000.000 kroner

​Husets pris ligger en anelse over gennemsnitsprisen i Thy.

- Totalmoderniseret landejendom i Thys storslåede natur med 20 hektar jord og mulighed for erhverv eller hestehold i portbygningen.

Sådan lyder det på ejendomsmægleren Lilienhoffs hjemmesideside.

Hvis det lyder lækkert, så er det det helt sikkert også. Men med et liebhaveri følger der også ofte en pris. I dette tilfælde er det 29.000.000 kroner.

Det på trods af, at Thisted Kommune ifølge Boliga har en gennemsnitspris på 9.994 kr/m². 

Huset gemmer på 503 kvadratmeters luksus.
Huset gemmer på 503 kvadratmeters luksus.
Foto: LILIENHOFF

503 kvadratmeter

Den store ejendom har 503 kvadratmeters beboelse, og selv hvis Thisted Kommune havde en væsentligt højere kvadratmeterpris, så er der stadig langt op til 29 millioner.

At huset alligevel er blevet værdisat så højt er der mange grunde til. Med huset følger der blandt andet en 207.611 kvadratmeter stor grund i naturskønne omgivelser, og så er det fyldt med luksus.

- At nævne moderne luksusmærker som Gaggenau og B&O i samme sætning som folkevisen om Ebbe Skammelsøn lyder umiddelbart som en umage kombination. Landejendommen Sdr. Nordentoft nær Sjørring er sandsynligvis også det eneste sted i verden, hvor det er muligt: Gården er nemlig ikke bare rig på lækkert design og kvalitetsmaterialer, men er også begavet med en spændende historie, der formentlig går 1200 år tilbage, skriver ejendomsmægleren om den store luksushytte.

Se hele huset her på ejendomsmæglerens side lige her.

 
 
Foto: LILIENHOFF
 
 
Foto: LILIENHOFF
 
 
Foto: LILIENHOFF
 
 
Foto: LILIENHOFF
 
 
Foto: LILIENHOFF
 
 
Foto: LILIENHOFF

 


Seneste nyt

fra Nordjylland