SF genopstår på Mors efter 5 års fravær

Foto: Jeppe Bjørn Vejlø / Ritzau Scanpix

I samarbejde med TV MIDTVEST

SF på Mors har været fraværende siden 2013, men nu er der igen aktivitet at spore hos partiet.

SF har igen stiftet en lokal vælgerforening på Mors. Partiet har ellers ikke været på stemmesedlen ved de sidste to kommunalvalg, da partiet inden valget i 2013 var udsat for medlemsflugt og derfor endte med at lukke sig selv.

Nu er der så valgt en ny bestyrelse på en ekstraordinær generalforsamling for den vælgerforening, som indtil videre har 21 medlemmer.

På Mors mangler der et talerør for de politiske holdninger, som sætter fællesskabet højt.

- Vibeke Rasmussen og Mette Marie Seerup, Formand og Næstformand, SF Mors

- Vi har Enhedslisten, og så har vi Socialdemokratiet. Der står vi jo lidt i mellem, så det vil jeg gerne være med til at brede lidt ud, siger Vibeke Rasmussen, der er nyvalgt formand for partiet på Mors.

Vibeke Rasmussen er 62 år gammel og har gennem sit liv arbejdet inden for fiskeindustri, træindustri og som buschauffør. I øjeblikket har hun et flexjob i radiobranchen grundet 3 rygoperationer.

Hun bliver flankeret af Mette Marie Seerup på næstformandsposten. Hun er 17 år gammel og går til dagligt på Morsø Gymnasium.

- På Mors mangler der et talerør for de politiske holdninger, som sætter fællesskabet højt, og som bygger på en social og medmenneskelig holdning, skriver Vibeke Rasmussen og Mette Marie Seerup i en pressemeddelelse.

Flere nyheder fra TV2 Nord