Thomas Klitgaard stopper karrieren i Skjern Håndbold

Nordjyske Thomas Klitgaard, der spiller for Skjern Håndbold, slutter karrieren efter denne sæson, og han vil blive husket i eliteklubben.

Nordjyden Thomas Klitgaard har valgt at indstille karrieren efter 21 år som professionel. Det sker, når Skjern Håndbold takker af for sæsonen. Han har sideløbende med sin håndboldkarriere nemlig taget en uddannelse i international virksomhedsøkonomi, og han skal fremover udarbejde strategi og sælge hos IT-virksomheden Globecom i Aalborg.

Det er blevet til over 300 kampe med nummer 7 hos Skjern Håndbold for stregspilleren, og håndboldspilleren kommer også til at savne at spille professionel håndbold, men karrieren efter håndbolden trækker mere.

- Jeg kommer til at savne håndbolden, men jeg glæder mig bare endnu mere til at komme i gang med vores virksomhed Globecom og alle udfordringer og muligheder, der er der. Og så glæder jeg mig til at få mere tid med børnene i weekenderne, siger Thomas Klitgaard.

Hos Skjern Håndbold vil man huske anføreren i lang tid. Han var en kulturbærer, hvis man spørger Skjern Håndbolds direktør.

- Det er lidt af en floskel at kalde folk kulturbærere, men hvis der er nogen, der er det, så er det ham. Den DNA, han har stået for, er den, som vi i Skjern Håndbold gerne vil stå for, så derfor har han betydet meget, siger Carsten Thygesen.

Målet er at slutte sin håndboldkarriere med en guldmedalje, men lige nu tænker han ikke over, at det kan være slut snart.

- Helt oprigtigt tænker jeg ikke over, at det kan være slut allerede om en måned. Lige nu spiller jeg bare de kampe, der er, og prøver at vinde dem. Så kan man sige, at jeg prøver at forlænge karrieren så meget som muligt, og hvis vi gør det rigtig godt, så spiller vi til starten af juni, griner Thomas Klitgaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland