Værktøj stjålet fra fem varebiler i Thisted

På bare én nat er det blevet stjålet store mængder værktøj fra fem varebiler i Thisted midtby.

Flere af de håndværkere, der har holdt lidt ferie denne uge, fik sig formenlig en overraskelse, da de opdagede, der havde været indbrud i deres håndværkerbiler.

På bare én nat, mellem onsdag og torsdag, har der været indbrud i hele fem biler i Thisted midtby.

- Alt tyder på, at det er sket på samme måde. Et vindue er smadret, døren er blevet åbnet, og væ 

rktøjet er blevet stjålet, siger Jørgen Jensen, politikommissær hos lokalpolitiet i Thisted.

En af de biler, som har fået stjålet rigtig meget værktøj, er en varebil fra virksomheden Mors Thy Energi. Her har tyvene stjålet fiberværktøj til en værdi af omkring 75.000 kroner.

 
 

Politiet har ikke ret meget at gå efter, udover at indbrudene skete på samme måde, den samme nat. Derfor håber de nu, at lokalbefolkningen kan hjælpe.

- Vi har skrevet rundt til vores nabohjælpskredse, men vi har brug for henvendelser fra folk, som har set noget mistænkeligt i tidsrummet mellem onsdag og torsdag. Man skal generelt ringe, hvis man ser noget – de her skal tages på fersk gerning, siger Jørgen Jensen, politikommissær hos lokalpolitiet i Thisted.

Han opfordrer desuden borgere og håndværkere i Thisted til at være ekstra opmærksomme i disse dage. Måske slår tyvene til igen.

- Sidste uge var der to bilforhandlere her i byen, blandt andet Toyota, som fik stjålet airbags fra deres biler. Jeg kan ikke udelukke, at der kan være en sammenhæng med de her indbrud, siger Jørgen Jensen, politikommissær hos lokalpolitiet i Thisted.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland