Nichlas' far blev påkørt mens han arbejdede: - Pas nu på når I kører forbi vejarbejde

Flere gange har Nichlas Christensens far, Henrik Christensen, oplevet, at bilister ikke viser hensyn, når han arbejder ude på motorvejene. I tirsdags gik det galt, da han blev ramt af en personbil.

Tirsdag middag fik Nichlas Christensen et af de opkald, man håber, man aldrig får. Nichlas fik beskeden om, at hans far, Henrik Christensen, var blevet påkørt, mens han udførte sit arbejde som autohjælper på Nordjyske Motorvej, og at han netop var blevet fragtet til Aalborg Universitetshospital.

- Jeg var utrolig ked af det, da jeg fik beskeden. Jeg sad 2 ½ time væk derfra, så det var en rigtig lang tur hjem, fortæller Nichlas Christensen.

Nichlas’ far arbejder med autohjælp, og på dagen, hvor ulykken skete, havde faren netop lavet et opslag på Facebook, hvor han opfordrede folk til at køre forsigtigt og vise hensyn til folk, der arbejder ude på motorvejen.

- Min far laver altid de her opdateringer, når han holder ude på motorvejen for at være præventiv i håbet om, at det kan hjælpe, siger Nichlas Christensen.

Tirsdag gik det galt, da en personbil ramte Nichlas’ far. Men det er langt fra første gang, at Nichlas’ far har oplevet, at trafikanterne ikke viser hensyn eller kører forsigtigt, når han arbejder ude på motorvejen blandt de hurtigt kørende biler.

- Det er stort set hver dag, at han nævner det som et problem. Han er derude for at passe på andre mennesker, det vil han gerne leve op til. Så er det ikke så godt, at andre ikke passer på ham, siger Nichlas Christensen.

Bilisten, der påkørte Henrik Christensen stak efterfølgende af fra gerningsstedet. Natten til torsdag blev han anholdt af politiet på sin bopæl. 

Bilister kører for stærkt og for tæt på

Nichlas har selv hjulpet sin far med arbejdet og har flere gange oplevet på egen krop, hvordan folk kører for stærkt og for tæt på. Selv har han været ude for, at bilister har ramt de kegler, der står mellem bilerne og ham selv på motorvejen.

- Folk kører rigtig hurtigt forbi med samme hastighed som ellers på motorvejen. Det er lige meget, om der er gule eller blå blink, det eneste der gør, at de sætter farten ned, er en fotovogn, siger Nichlas Christensen

Derfor håber Nichlas nu, at der vil blive gjort noget ved problemet, som hans far har oplevet så mange gange.

Hans far ligger endnu på Aalborg Universitetshospital med svære skader, men er uden for livsfare. 

Nichlas skrev onsdag et facebook-opslag på sin væg, hvor han gav en opdatering på sin fars tilstand. 


Seneste nyt

fra Nordjylland