Påskerazzia: Mange havde for travlt

Hele 630 bilister gik i politiets fartfælde i påsken, hvor Nordjyllands Politi tjekkede for både hastighed og spirituskørsel.

Der bliver kørt for stærkt på de nordjyske veje. Det afslørede politiets massive påskerazzia, hvor hele 630 bilister blev taget for at køre for stærkt i perioden mellem den 14. og den 20. april.

- Vi kan se, at antallet af sager stiger med kontroltrykket. Når vi er massivt til stede på vejene, så får vi fat i mange fartsyndere, siger Claus Kjær-Pedersen, operativ leder i færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi satte ind med både fotovogne og lasermålinger. Razziaen var en del af den landsdækkende "Sænk Farten"-kampagne, og det høje antal af fartsyndere kommer lidt bag på Nordjyllands Politi.

- Vi ligger over landsgennemsnittet, og det er lidt underligt, at så mange kører for stærkt, når vi har været ude og reklamere med razziaen på forhånd, siger Claus Kjær-Pedersen.

Fartsyndere var ikke de eneste Nordjyllands Politi fik i nettet i påsken. Fra den 17. til den 20. april gennemførte politiet desuden en spirituskontrol, og her blev 20 personer sigtet for spirituskørsel. Fire personer blev taget for at køre med narko eller medicin i blodet.


Seneste nyt

fra Nordjylland