Passagerer måtte vente i timevis: Norwegian-forsinkelser hele onsdag

Aflysninger og forsinkelser på ruterne mellem København og Aalborg onsdag betød masser af ventetid for de frustrerede passagerer.

Passagerne på Norwegians fly mellem Aalborg og København har i dag skullet væbne sig med en stor portion tålmodighed. Først blev afgangen fra Aalborg til København onsdag morgen klokken 8.40 aflyst, og 105 passagerer blev ombooket eller måtte vente til næste ledige afgang klokken 14.40.

Også på ruten fra København til Aalborg var der store problemer med at komme afsted til tiden. Flyet, der var planlagt til at lette klokken 13.25, blev flere gange forsinket. Klokken 17.45 blev flyet så aflyst. Forklaringerne lød på mangel på personale og sent ankommende fly.

En af dem, der skulle have været med flyet klokken 13.25, er nordjyske Heidi Pedersen. Hun havde valgt at betale lidt ekstra for en tidlig afgang. Da TV2 Nord taler med hende klokken 19.35 er hun i flyet, der endelig er på vej vestpå – efter seks timers forsinkelse.

- Vi har hele tiden selv skullet holde os orienteret. Da flyet blev aflyst klokken 17.45 løb alle for at komme med det næste fly. Alle kæmpede for sig selv, og dem med de mest spidse albuer kom med, siger hun til TV2 Nord.

Det lykkedes hende at komme med næste fly. Her viste det sig så, at passagererne ikke var blevet boardet korrekt på grund af problemer med check-in, og derfor skulle passagererne fra det aflyste fly checke ind en gang mere.

Efter endnu en times ventetid i flyet kan Heidi Pedersen endelig se en ende på de mange timers venten, da flyet letter klokken 19.40.

- Jeg har brugt hele dagen i lufthavnen. Jeg har hovedpine og er så udkørt efter hele episoden. Bag mig sidder en dame med to små børn, og den ene har lige kastet op udover hende. Min far, nevø og niece har ventet på mig i halvanden time i Aalborg Lufthavn. Jeg tvivler på, at jeg er meget værd, når jeg endelig når frem, siger Heidi Pedersen.

Ved Norwegian beklager man dagens aflysninger.

- Vi har desværre haft tekniske problemer med et fly i morges i København, hvilket har medført uregelmæssigheder i form af forsinkelser og aflysninger på ruten. Det beklager vi på det stærkeste over for de berørte passagerer, siger informationschef ved Norwegian, Daniel Kirchhoff.

Han fortæller, at passagerer som har registreret sit telefonnummer ved bookingen, har fået direkte besked om situationen.

- Vi har også siddet klar til at hjælpe med ombooking på telefon, Facebook og chat, og passagerer, der har haft krav på forplejning i lufthavnen, skal selvfølgelig have fået det, siger han.

Også flyet fra København til Aalborg med afgang klokken 20 er forsinket. Man regner med, at det i stedet letter klokken 23.

- Vi gør alt, hvad vi kan, for at komme afsted til tiden, siger Daniel Kirchhoff.


Seneste nyt

fra Nordjylland