Patient sigtet for at banke en anden patient med krykker

En 36-årig mandlig patient på skadestuen i Aalborg er sigtet for vold mod en anden patient, en 26-årig kvinde, som han ifølge sigtelsen blev så sur på, at han tog kvælertag på hende og brugte sine krykker til at slå på hende.

De to patienter på Aalborg Universitetshospitals skadestue havde mødt hinanden på sygehuset tidligere, da de begge havde været indlagt i nogle dage. Og de var faldet i snak, - og var snakken tilsyneladende så god, at den 36-årige mand måske havde lagt mere i deres bekendtskab end den 26-årige kvinde havde. I hvert fald blev han både sur og jaloux, da de to i aftes mødtes igen på sygehuset.

De to var gået uden for for at ryge, men da de kom ind igen opdagede den 36-årige mand, at kvinden denne gang havde taget en ven med på sygehuset.

Ifølge politiets oplysninger var det netop vennens tilstedeværelse og jalousi, der fik den 36-årig op i det røde felt i en sådan grad, at han ifølge kvindens forklaring tog kvælertag på hende og slog hende fire-fem gange på hofterne med sine krykker.

Det var personalet på sygehuset, der kontaktede politiet, da man kunne se og høre at der foregik noget mellem de to patienter.

Den 36-årige mand nægter sig skyldig i sigtelserne, og han er løsladt efter endt afhøring.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland