Patrick Wiesmach vender hjem til Aalborg Håndbold

02:02

Patrick Wiesmach skifter til Aalborg fra Team Tvis Holstebro.

Den 25-årige højrefløj skifter til Aalborg Håndbold fra næste sæson. Foto: Jesper Bo Winther

1 af 2

Patrick Wiesmach skifter fra Team Tvis Holstebro til Aalborg Håndbold. Det blev afsløret på et pressemøde onsdag eftermiddag.

Han har været topscorer i Team Tvis Holstebro, men fra næste sæson skifter Patrick Wiesmach Holstebrotrøjen ud med Aalborg Håndbolds røde trøje. Han vender altså hjem til Aalborg, hvor karrieneren startede. Det blev afsløret på et pressemøde onsdag eftermiddag. 

Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og trække i den røde trøje.

- Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og trække i den røde trøje. Jeg kommer til en klub, der har ambitioner om at være med i toppen hver eneste sæson, og jeg vil yde mit bedste i hver kamp for, at vi når helt til tops, siger Patrick Wiesmach.

Med 98 mål i 18 kampe for Team Tvis Holstebro har højrefløjen vist storform i den seneste tid. Det betød, at han i januar var udtaget til landsholdets bruttotrup ved EM i Polen.  

- Patrick er en af ligaens bedste højrefløje, og det gav ham en helt fortjent plads i 28-mans truppen til EM. Det er desuden en speciel glæde at byde en af klubbens "egne", tidligere spillere velkommen tilbage, siger direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen.

Den 25-årige håndboldspiller skiftede fra det forgangne Aab Håndbold til Team Tvis Holstebro i 2010. Nu 6 år efter tager han altså turen tilbage til Aalborg.