Paul Potts plantede træ i Aalborg

Trods et stramt program, tog den engelske operastjerne Paul Potts sig tid til at plante et træ i Kunstnerparken ved Kildeparken i Aalborg forbindelse med koncerten søndag aften.

Aftalen om træplantningen kom i stand allerede i december sidste år. Det skete ved DR's Store Juleshow i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor Paul Potts medvirkede. I december var der ikke tid, men denne gang kunne direktør Ernst Trillingsgaard glæde sig over, at den engelske gentleman huskede deres aftale om træplantningen, som efterhånden er blevet en fast tradition i Aalborg.

Som kunstner nr. 65 i rækken plantede Paul Potts søndag eftermiddag den ny-udsprungne vinter-eg i parken. Dermed kommer han i fint selskab med en række af sine berømte landsmænd, som gennem årene har besøgt Aalborg. Bl.a. disse navne findes Cliff Richard, Elton John, Tommy Steele og Sarah Brightman.

Inden for det seneste år, har verdensstjerner som Beyoncé, Katie Melua, Shakin' Stevens, Take That og Andrea Bocelli ligeledes plantet et træ i Kunstnerparken.

Flere nyheder fra TV2 Nord