Person fundet i havnen

Omkring klokken halv et tirsdag fandt eftersøgningsmandskab en person i Limfjorden i Aalborg Havn. Det er endnu ikke bekræftet, om det er den eftersøgte Nikolaj Broberg Winther. OPDATERET KL. 15:02

Et lig er fundet i havnen i Aalborg nær Hedegaards bygninger mellem Aalborg Centrum og Østhavnen. Nordjyllands Politi kan endnu ikke bekræfte, om der er tale om den 20-årige Nikolaj Broberg Winther, der lørdag morgen forsvandt klokken fire.

- Vi har underrettet Nikolajs far om, at der er fundet en person, der svarer til Nikolajs signalement, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, til TV2/Nord.

Familien er nu ved at blive samlet, hvorefter de skal til Aalborg Sygehus, hvor de skal identificere den person, der er fundet.

Før den endelige identifikation er foretaget, kan politiet ikke endeligt bekræfte, at det er liget af Nikolaj Broberg Winther, der er fundet. Men alt tyder på, at det er den forsvundne 20-årige.

- Der er en overvejende sandsynlighed for, at det er ham. Vi har også fundet affekter på ham, der bakker os op i den teori. Blandt andet hans telefon, siger vicepolitikommissær Palle Grevy til TV2/Nord.

Siden lørdag har Nordjyllands Politi søgt efter Nikolaj Broberg Winther med hundepatruljer, og tirsdag blev der iværksat en større eftersøgning med helikopter, båd og dykkere.

Derudover har familie og venner til den savnede Nikolaj Broberg Winther afholdt flere eftersøgninger i området mellem familiens bopæl og Aalborg Centrum.


Seneste nyt

fra Nordjylland