Ny kandidat: Peter E. Nielsen stiller op i landspolitik

Med udsigt til at folketingsvalget kan komme når som helst, foretager Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune nu en flyvende udskiftning.

På grund af stigende arbejdspres har Jens Martin Fjordbak valgt at trække sig som kredsens folketingskandidat. Han erstattes af det mangeårige byrådsmedlem Peter E. Nielsen. Det skriver sæbyavis.dk.

– Det er med stor beklagelse, at jeg må trække mig som folketingskandidat. Jeg har i længere tid været udsat for et meget stort arbejdspres, og det har været svært for mig at forene et travlt arbejdsliv med et aktivt politisk virke på dette niveau. Det går ikke i længden, og derfor trækker jeg mig nu, siger Jens Martin Fjordbak til sæbyavis.dk.

Som ny folketingskandidat indstiller bestyrelsen det Peter E. Nielsen, der i mange år har repræsenteret Det Konservative Folkeparti i kommunalbestyrelsen i Frederikshavn.

- Jeg blev kontaktet af bestyrelsen for få dage siden, hvor de spurgte om jeg ville træde til som folketingskandidat. Selvom det er med kort varsel, så var jeg aldrig i tvivl. For mig er det en ære at repræsentere Det Konservative Folkeparti, så selvfølgelig ville jeg gerne stille mig til rådighed som folketingskandidat, siger Peter E. Nielsen til sæbyavis.dk.

Hvem er du mest enig med? Klik her og prøv kandidattesten

 

Peter Nielsen forventes opstillet allerede på tirsdag, hvor Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune afholder en ekstraordinær generalforsamling.

- Der er virkelig tale om en flyvende udskiftning. Vi siger farvel og tak for indsatsen til Jens Martin, og så sætter vi Peter E. Nielsen på banen. Han er fyldt med energi og optimisme, og så har han masser af erfaring. Det er der brug for i dansk politik. Vi glæder os til at føre valgkamp for Peter, siger Tomo Kijanovic, der er formand for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune.


Seneste nyt

fra Nordjylland