Peter Enevoldsen til SønderjyskE

Peter Enevoldsen skal nu fungere som assistenttræner i SønderjyskE. Foto: Tv2nord.dk

Den tidligere Thisted FC-træner, Peter Enevoldsen pakker sydfrugterne og indtager posten som assistentræner i Superligaklubben SønderjyskE.

Sønderjyderne har ansat Peter Enevoldsen som ny assistenttræner med virkning fra den kommende sæson, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Enevoldsen har de seneste seks sæsoner været cheftræner i Thisted FC. Tidligere har han bl.a. i fire sæsoner været assistenttræner i Viborg FF, som på daværende tidspunkt spillede i SAS Ligaen. Som aktiv fodboldspiller har Peter Enevoldsen spillet i AaB, Borussia Mönchengladbach og Lask Linz.

Sportschef Ole Nielsen er meget tilfreds engagementet.

- Da vores nuværende assistenttræner Ole Schwennesen efter eget ønske gerne ville prøve kræfter med andre opgaver i SønderjyskE, kunne vi meget tidligt i processen arbejde med sammensætningen af et nyt og slagkraftigt trænerteam til superliga truppen. Cheftræner Lars Søndergaard udtrykte et stærkt ønske om at få tilknyttet Peter Enevoldsen som assistenttræner. Vi er derfor meget tilfredse med, at Peter har sagt ja til at tiltræde i SønderjyskE, siger Ole Nielsen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord