Peter Laigaard skal være folketingsmedlem

Foto: Pressefoto

Byrådsmedlem fra Frederikshavn Kommune, Peter Laigaard (LA), skal i tre uger vikariere for Thyra Frank. Det skriver Kanal Frederikshavn

Peter Laigaard (LA) skal fra 22. oktober vikariere som folketingsmedlem i tre uger. Han dækker ind for Thyra Frank (LA).

- Jeg glæder mig utroligt meget, selv om jeg godt ved, at tre uger næppe er nok til at ændre hele verden. Faktisk ved jeg endnu ikke, hvad de tre uger kommer til at byde på indholdsmæssigt, siger Peter Laigaard til Kanal Frederikshavn.

Thyra Frank har taget tre ugers orlov, mens hun er til FN's generalforsamling. Hun er handicap-, social- og psykiatriordfører for Liberal Alliance, og så er hun medlem af fire udvalg, blandt andet Børne- og Undervisningsudvalget samt Socialudvalget.

- Det er altid spændende at komme inden for de mure, hvor der er forbudt adgang for de fleste. Det bliver interessant at få et indblik i forhandlingerne på tværs af partierne, for det er jo trods alt bag de lukkede døre, at det meste klares, siger han til netavisen.

Til daglig underviser Peter Laigaard i Sports Management på University College Nordjylland. Han er fritaget for sine undervisningstimer under sit vikariat. Han vil dog stadig passe nogle af sine arbejdsopgaver, blandt andet har han næsten et helt hold af superligaspillere, som får fjernundervisning.

Peter Laigaard fik 482 stemmer ved folketingsvalget i 2011. Det rakte til en plads som første suppleant for Thyra Frank. Denne statur gør nu, at han i tre uger kan præsentere sig som folketingsmedlem.[color=#333333" face="verdana, sans-serif][/color]

Flere nyheder fra TV2 Nord